Onze missie

Samen met het koor willen we een zo hoog mogelijke kwaliteit leveren. Daarom denken we graag mee met de opdrachtgever, geven we tips om het evenement te doen slagen en artistiek advies op repertoire en bezetting. Onze missie is om samen een geslaagd evenement te maken waar we nog lang met plezier op kunnen terugkijken.

Professionele geluidsopnamen

RepetitieRequiemVerdi021114-0096

Dat laatste kan letterlijk: we kunnen ook eigen geluidsopnamen maken. We hebben goede geluidsapparatuur, waardoor we professionele opnames van cd-kwaliteit kunnen maken. Mochten er beeldopnamen worden gemaakt, dan kunnen wij zorgen voor een kwalitatief goede audiotrack onder het beeld van de dvd.

Wat bieden we u?

We houden enorm van ons vak en hebben veel ervaring. We kennen de instinkers in de muziek! We werken snel en goed, en we laten het koor en de dirigent boven zichzelf uitstijgen. We denken mee met de visie van de dirigent over het orkest. Door onze professionele aanpak kan de dirigent zich goed concentreren op het koor.

Arrangementen en bibliotheek

We hebben een eigen bibliotheek met meest voorkomende koorwerken en ander orkestrepertoire. Soms is er de wens dat de bezetting wordt gearrangeerd. Met een arrangement op maat kunnen we spelen in een kleinere bezetting. Ook daarin kunnen we advies geven. We hebben eigen arrangeurs in ons orkest.